Evenementen

Zoek je het eerst komende evenement? start van onder naar boven!

Wenst u zich in te schrijven voor een evenement?
Klik op het evenement en bekijk welke informatie wij nodig hebben om een goede en vlotte organisatie van ons evenement te garanderen. 
Klik vervolgens op de contact knop en vul het formulier in, u ontvangt een mailtje op het email adres dat u ingeeft wanneer uw inschrijving is voltooid en bevestigd werd door de organisatoren.


Tijdens deze koude winterdagen, is het een geschikt moment om ons samen eens te verdiepen in de reglementen betreffende de verplichte veiligheidsrusting voor de pleziervaart . Meer informatie en data volgt later!

Dartstoernooi

28-10-2023

Het Dartstoernooi zal plaatvinden op clubschip Goeree op zaterdag 28/10 om 18h30.
Leden die wensen deel te nemen aan het toernooi vragen wij in te schrijven op onderstaand fomulier.

Einde 2023 / begin 2024 wordt de VTS Weel opgestart, met vanaf voorjaar 2024 blokvaren omwille de Oosterweelwerken t.h.v. het Straatsburgdok. Omdat er ook voor de pleziervaart hinder zal zijn, zullen wij hiervoor in het najaar een infosessie organiseren. Er wordt een infosessie georganiseert in het Havenhuis op donderdag 12 oktober tussen 16h en...

Havenfeesten

09-09-2023

Op 9 en 10 September vinden de bruisende Havenfeesten Kempisch dok plaats in Antwerpen.

De havenfeesten waren ook dit jaar weer een succes, mede ook omwille het (zeer warme) zomerweer. Wij kijken alweer uit naar de volgende editie 2024 dewelke zal plaatsvinden tijdens het weekend van 7 en 8 september 2024!

Toervaart AYC

18-05-2023

De toervaart AYC in 2023 voor de leden van AYC gaat door van 18 mei tot 21 mei. (klik op foto voor meer info!)

Hier worden alle evenementen voor u op gelijst in een handig overzicht. Door te klikken op het evenement opent zich een bericht waarin u alle informatie vind die u nodig hebt om deel te kunnen nemen.
Gelieve de juiste informatie door te geven via het contactformulier. U ontvangt een mailtje zodra de inschrijving is voltooid en bevestigd door de...