Evenementen


Zoek je het eerst komende evenement? start van onder naar boven!

Wenst u zich in te schrijven voor een evenement?
Klik op het evenement en bekijk welke informatie wij nodig hebben om een goede en vlotte organisatie van ons evenement te garanderen. 
Klik vervolgens op de contact knop en vul het formulier in, u ontvangt een mailtje op het email adres dat u ingeeft wanneer uw inschrijving is voltooid en bevestigd werd door de organisatoren.


Op zaterdag 2 november 2024 vanaf 20h organiseren wij een Halloweenparty op spookschip Goeree voor de leden en steunende leden.

Ook dit jaar leeft het idee om, vooraleer de bootjes weer onder hun winterzeil verdwijnen, een mini toervaart te organiseren in de 2é helft van oktober.

Op zaterdag 7 september en zondag 8 september vinden onze havenfeesten plaats met de 3 clubs JKD. ( Sodipa, VYA, AYC )

Onze toervaart naar Wemeldinge, Zierikzee en Sint Annaland was ook dit jaar weer een succes, en het heel mooie weer maakte het weekend compleet.

Op zaterdag 02 maart vanaf 18h30 wordt er weer een interclub Dartswedstrijd georganiseerd.

Op 18/01 is er een overleg geweest tussen alle jachthavens, Stadhaven, Port of Antwerp Bruges en Lantis over de Oosterweelwerken, die vanaf mei voor de nodige impact zullen zorgen.

Maria Lichtmis

04-02-2024

Zondag 4 februari, in het kader van Maria Lichtmis worden er op Goeree tussen 14h en 17h lekkere verse pannenkoeken gebakken, en dit aan de prijs van 3€ voor 2 pannenkoeken met een Koffie of Thee.

Namens het bestuur, en de leden van de Antwerpse Yacht Club,wensen we u en uw familie een gelukkig en voorspoedig 2024.

Hier worden alle evenementen voor u op gelijst in een handig overzicht. Door te klikken op het evenement opent zich een bericht waarin u alle informatie vind die u nodig hebt om deel te kunnen nemen.
Gelieve de juiste informatie door te geven via het contactformulier. U ontvangt een mailtje zodra de inschrijving is voltooid en bevestigd door de...